Seizoensfeesten

In De Speeldernis zijn er elk seizoen andere dingen te doen. Alle activiteiten volgen het ritme van de seizoenen in de natuur. De seizoenenwisselingen zijn in De Speeldernis altijd reden voor feest. We vieren het begin van elk jaargetijde: lente, zomer, herfst en winter. Daarnaast zijn er ook onze lichtfeesten, waar we met de kinderen stilstaan bij het lengen en krimpen van de dagen.
Tijdens de seizoensfeesten zijn er op verschillende plekken in tuin spannende activiteiten. Sommige zijn geschikt om met het hele gezin samen beleven, andere zijn alleen voor kinderen. Zo is er voor elke leeftijd wel wat te doen. Bij een goed feest hoort lekker eten en drinken, zoals onze inmiddels beroemde Speeldernis-soepen en andere lekkernijen bij het kampvuur.

Seizoensfeesten kosten doorgaans €5,- per deelnemer en reserveren is niet verplicht met uitzondering van het nachtkamp.

Lentefeest Zondag 5 april 2020

Ons eerst volgende seizoensfeest is het lentefeest. In de eerste week van april verwelkomen we de kersverse lente in De Speeldernis. De activiteiten draaien om alles wat met het nieuwe leven te maken heeft: opkomende planten, zaaien, eieren, nestjes, bloesem…
Ieder jaar hebben we weer wisselende activiteiten die aansluiten bij het seizoen.

 Selecteer de optie: Voor jezelf om een seizoensfeest te boeken!

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden