Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen bij Schoolreisjes

Wanneer ben je welkom?

Scholen kunnen alleen spelen op schooldagen. Bso’s, kdv’s en andere groepen kunnen ook in vakanties reserveren. Sommige dagen is de speeltuin afgehuurd voor natuur-, milieu en educatielessen. Hierdoor kan het voorkomen dat de speeltuin op bepaalde dagen niet gereserveerd kan worden.

Toezicht: Tijdens het bezoek houdt de leiding zelf toezicht op de kinderen. Er is een Speeldernis medewerker(s) aanwezig in de kiosk met EHBO/BHV en afhankelijk van het aantal, aangevuld met een extra Speeldernis medewerker(s) in de tuin.

Wij adviseren 1 begeleider op 7 kinderen. Bij wijzigingen en annuleringen graag tijdig telefonisch contact opnemen tijdens openingsuren met 0104158583.

Entreekosten: € 2,50 per persoon.

Betaling: Scholen betalen vooraf.

Annuleren: Omdat wij speciaal personeel inplannen voor uw schoolreisje, worden annuleringen vanwege het weer of andere omstandigheden niet gewaardeerd. Als u een week voor de gereserveerde datum annuleert, krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Hierna is restitutie niet mogelijk. (Dus: gereserveerd voor woensdag geannuleerd uiterlijk de woensdag ervoor). De annuleringsbutton vindt u in de bevestigingsmail.

Meerdere scholen tegelijk: Als de aantallen en de verdeling van kinderen op het voor en achterterrein het toelaat is het mogelijk dat er meerdere scholen tegelijkertijd in de Speeldernis aanwezig zijn. Tenzij anders besloten in overleg met Frederike Riemer (alleen in uitzonderlijke gevallen).

Opening in het laagseizoen: Tijdens het laagseizoen zijn wij de meerderheid van de week gesloten. Wilt u toch graag komen op een dag wanneer we eigenlijk gesloten zijn? Dan kunt u bellen naar 010-4158583 of een mail sturen naar info@speeldernis.nl.

Contact gegevens: Frederike Riemer is de contactpersoon voor schoolreisjes. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@speeldernis.nl of telefonisch contact opnemen met het algemene nummer van de Speeldernis: 0104158583.

Vriendelijk verzoek: Neem van te voren met de kinderen en begeleiders de Speeltuinregels en Aandachtspunten voor Schoolreisjes door en neem deze tijdens jullie bezoek aan onze speeltuin in acht. U vindt ze in de bevestigingsemail van uw boeking. Dank u wel!

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden