Schoolreisjes

“Kom hutten en dammen bouwen, kriebelbeestjes zoeken en verstoppertje spelen!” In de Speeldernis kan je heerlijk vrij spelen en zijn  alle materialen uit de tuin gebruiken om je eigen spel vorm te geven. We stellen zo min mogelijk voorwaarden of beperkingen om je eigen spel te maken. Je kunt hierdoor op je eigen niveau spellen bedenken en spelen. Naast vrij spelen kan je ook popcorn poffen en een appel of marshmallows roosteren boven een kampvuur.

In overleg zijn er ook verschillende educatieve activiteiten mogelijk die aansluiten bij het seizoen en de vakken die jullie behandelen op school. Bijvoorbeeld brandnetelsoep maken in de lente, waterbeestjes vangen in de zomer, een insectenhotel bouwen in de herfst of iets lekkers voor de vogels maken in de winter. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om in kleinere groepen zelf vuur te maken zoals men dat vroeger deed, speren te slijpen met messen en/of broodjes te bakken aan een stok. 

Wil je reserveren voor een schoolreis met vrij spelen met eventueel een kampvuur met popcorn poffen of marshmallows roosteren? Stuur een mail naar info@speeldernis.nl
Prijsindicatie: een school reis met vrij spelen in de natuur tijdens schooltijd is €150,- + €2,50 entree per persoon.

Wil je graag een schoolreis op maat met natuur educatieve activiteiten? Stuur dan een mail naar wendy@speeldernis.nl
De prijs hangt af de duur, het aantal kinderen en het type activiteit.

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden