Verjaardagspartijtje

Kom je kinderfeestje vieren in de Speeldernis! Een Speeldernis medewerker heet je welkom met limonade aan de voor jouw gereserveerde verjaardagstafel. Vervolgens krijg je uitleg om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een hut te bouwen in het verjaardagsbos. Daarna gaan jullie naar het kampvuur om een broodje knakworst te roosteren of popcorn te poffen. Ook krijgen jullie een ijsje en een zakje snoep! Meer informatie lees je onder de boekingskalender.
Let op: onze boekingskalender werkt helaas nog niet goed op elke telefoon en tablet. Wij adviseren om een boeking te maken met een computer of laptop.

Boek nu je verjaardagsfeestje. Lees eerst even de informatie onder de kalender

Kalender


Extra service*


security code
Boek je Verjaardagsfeestje !

 

1. Reserveer je plek via het bovenstaande boekingsformulier. En vermeld het aantal kinderen en volwassenen. Let op: u heeft pas geboekt als u heeft betaald en de bevestiging van ons en mollie (betaalwijze) heeft binnen gekregen.
2. Vul uw naam, telefoonnummer en e-mailadres in.
3. Selecteer welk eten en drinken u zou willen.
4. Na je boeking ontvang je een bevestigingsmail met de boekingsgegevens. Heb je deze niet ontvangen? stuur een mail naar info@speeldernis.nl.

Verjaardagsinformatie
Tijd:
 Elke woensdagmiddag, zaterdag- en zondagmiddag. (NIET in de zomervakantie) Het feestje duurt maximaal 2 uur, daarna is het mogelijk om vrij te spelen tot sluitingstijd.

Kosten: € 100,- per feestje. Minimaal 6 en maximaal 12 kinderen per feestje. De eerste twee begeleiders zijn gratis. Voor de extra volwassenen die u meeneemt betaalt u 3 euro per persoon. Iedere volwassene krijgt een gratis kopje thee of koffie die u bij de kiosk kan ophalen.

Betalen: Het bedrag wordt vooraf via iDeal overgemaakt naar onze bankrekening. Bij aankomst hoeft u zich dus alleen maar aan te melden bij de kiosk en dan kan het feestje beginnen!

Annuleren: Omdat wij speciaal personeel inplannen voor uw feestje, worden annuleringen vanwege het weer of andere omstandigheden niet gewaardeerd. Als u een week voor de gereserveerde datum annuleert, krijgt u het volledige bedrag teruggestort. Hierna is restitutie niet mogelijk. (Dus: gereserveerd voor woensdag geannuleerd uiterlijk de woensdag ervoor). De annuleringsbutton vindt u in de bevestigingsmail.

Eten & drinken: U heeft voor bij het kampvuur de keuze tussen een broodje knakworst roosteren of popcorn poffen. Selecteer je keuze bij het kopje ‘Eten’.
Naast dit krijgen jullie een kan drinken, een ijsje en een snoepzakje mee.
Liever biologisch? Dan krijg je een kan biologisch diksap en biologische waterijsjes voor dezelfde prijs. Selecteer deze optie in het keuzemenu onder het kopje ‘Drinken’.
In het winterseizoen is het mogelijk om i.p.v. ijsjes en een zakje snoep, te kiezen voor een zakje chips.

Regen en storm: Bij regen zal het kampvuur plaatsvinden in de tipi van De Speeldernis. U mag gebruikmaken van onze ruime binnenzaal en in overleg met onze medewerkers is het mogelijk om i.p.v. hutten bouwen een binnenprogramma te doen.
Bij storm wordt de Speeltuin omwille van de veiligheid gesloten. Het feestje wordt dan zonder kosten geannuleerd of kan na telefonisch overleg eventueel binnen plaatsvinden.

Kan ik eerder komen dan de gereserveerde tijd? Het feestje start met hutten bouwen op de afgesproken tijd. Wel is het mogelijk om eerder te komen om bijv. cadeautjes uit te pakken, taart te eten of te lunchen. In de kiosk verkopen we ook tosti’s! Geef het tijdig aan ons door als u eerder wilt komen en zorg dat de groep bij elkaar is op de gereserveerde tijd.
Hou wel rekening met onze openingstijden. U kunt bij een feestje om 12:00 niet eerder komen dan 12:00 als de Speeldernis die dag om 12:00 opengaat bijvoorbeeld.

Doe-het-zelffeestjes
Als er geen plaats meer is op de gekozen datum is het ook mogelijk om zelf je feestje te organiseren in De Speeldernis.
Voor dit feestje kun je geen plek reserveren. Het is dan misschien wel leuk om een plek te reserveren voor het open kampvuur via deze link: reservering kampvuur Het open kampvuur is alleen op woensdag, zaterdag en zondag.
Hou zonder reservering voor een feestje of kampvuur rekening met de VOL=VOL regeling op drukke dagen rond de start van de zomervakantie. Alhoewel dit zeer incidenteel voorkomt. Als u er bent zodra de speeltuin opengaat heeft u de grootste kans op een eigen picknicktafel. Reserveren voor een tafel is niet mogelijk.