Groepsuitje / BSO

Via deze pagina kunt een reservering plaatsen voor uw BSO, vereniging of andere groep. De kinderen kunnen tijdens het verblijf lekker ravotten in de natuur. Als begeleider kunt u genieten van een kopje koffie of thee in de tuin terwijl u een oogje in het zeil houdt. Óf u speelt mee!

Een groepsuitje boeken op donderdag of vrijdagochtend: het komt regelmatig voor dat het pas mogelijk is om na 12:30 te komen vanwege natuur- en milieu educatie lessen in de ochtend. Het is van 24 augustus t/m 29 september wel mogelijk om op donderdag en vrijdagochtend te reserveren.

Aantal begeleiders:

Kalender


security code
Boek je Groepsuitje !

Boek uw groepsuitje met de boekingskalender. Uitgebreide informatie vindt u onder de kalender.

1. Selecteer de gewenste datum en minimaal 2 opeenvolgende tijdvakjes. Elk tijdvakje is een uur. 
2. Selecteer met hoeveel kinderen en begeleiders u komt.
3. Vul uw gegevens in.
4. Na je boeking ontvang je een bevestigingsmail met de boekingsgegevens. Heb je deze niet ontvangen? stuur een mail naar info@speeldernis.nl.

Na de boeking ontvang u een bevestigingsmail met daarin verder ook alle bijzonderheden zoals contactgegevens, de speeltuinregels en aandachtspunten van de Speeldernis.

Openingstijden, toezicht en kosten
Reservering: Een online reservering voor een schoolreisje buiten de normale openingstijden is pas definitief zodra dit per mail of telefonisch is bevestigd door Frederike Riemer, de contactpersoon van de schoolreisjes.

Tijd: Scholen kunnen alleen spelen op schooldagen. Bso’s, kdv’s en andere groepen kunnen ook in vakanties reserveren. De Speeldernis is in de zomerperiode doordeweeks open op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 15.00u. Op woensdag en vrijdag vanaf 12.00u. Als u eerder wilt komen, dan kan dat in overleg voor € 50,- extra per uur, met een maximum van € 150,- per dag. In de zomervakantie, is de speeltuin open van 10.00 tot 18.00. U kunt dan geen extra openingsuren reserveren.

Toezicht: Tijdens het bezoek houdt de leiding zelf toezicht op de kinderen. Er is een Speeldernis medewerker aanwezig in de kiosk met EHBO/BHV. Afhankelijk van het aantal en het tijdstip kan dit worden aangevuld met extra Speeldernis medewerkers in de tuin.

Entreekosten: € 1,00 per kind; € 2,00 per volwassene.

Betaling: De betaling vindt plaats via iDeal. U wordt nadat u op de boekknop drukt doorgestuurd naar het betalingsvenster.

Meerdere scholen tegelijk: Als de aantallen en de verdeling van kinderen op het voor en achterterrein het toelaat is het mogelijk dat er meerdere scholen tegelijkertijd in de Speeldernis aanwezig zijn. Tenzij anders besloten in overleg met Frederike Riemer (alleen in uitzonderlijke gevallen).


Uitstapje voor BUITENSCHOOLSE OPVANG en KINDERDAGVERBLIJVEN
Kosten: € 1,00 per kind; € 2,00 per volwassene Wij vragen begeleiding van 1 begeleider op 6 kinderen. Bij wijzigingen en annuleringen graag tijdig telefonisch contact opnemen tijdens openingsuren met 0104158583.
Let op: kinderopvang organisaties kunnen alleen per factuur vooraf of contant aan de kassa betalen. Pinnen of achteraf per factuur betalen is niet mogelijk.
Als u ervoor kiest om vooraf per factuur betalen brengen wij administratiekosten in rekening van €7,50. Bij annulering van het uitstapje krijgt u de entreekosten teruggestort, maar de administratiekosten niet.


Contact/informatie
Frederike Riemer is de contactpersoon voor schoolreisjes. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@speeldernis.nl of telefonisch contact opnemen met het algemene nummer van de Speeldernis: 0104158583. Een direct telefoonnummer van Frederike Riemer kunt u per mail ontvangen.

Vriendelijk verzoek!
Neem van te voren met de kinderen en begeleiders de Speeltuinregels en Aandachtspunten voor Schoolreisjes door en neem deze tijdens jullie bezoek aan onze speeltuin in acht. U vindt ze in de bevestigingsemail van uw boeking. Dank u wel!

We wensen jullie een fijne schoolreis toe!