Rotterdams Kampioenschap Boompje Klimmen 2019

Word jij de eerste Rotterdamse Kampioen Boompje Klimmen? Dat kan volgende week al. Op 26 juni organiseren de Stadsboswachter (Rotterdamse Boomtoppers), NatuurlijkSportief en De Speeldernis het eerste Rotterdams Kampioenschap Boompje Klimmen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen ook midden in de stad uitdagend in en met de natuur kunnen spelen. Grijp je kans en doe mee! En naast de wedstrijd hebben we nog meer sportieve activiteiten voor jong en oud. Onderstaand vind je nog meer informatie over het programma en hoe je je aan kunt melden.

 

Aanmelden

Wil je meedoen met het Rotterdams Kampioenschap Boompje Klimmen? Meld je dan aan door een mail te sturen naar: info@speeldernis.nl. Vermeld bij het onderwerp: ”Aanmelden Rotterdams Kampioenschap Boompje Klimmen”. Vertel ons ook wat jij zo leuk vindt aan in bomen klimmen. Deelname kost € 5,-. Aanmelden kan vanaf 6 juni om 8.00 uur!

Je kunt meedoen in drie leeftijdsgroepen, namelijk 6 – 8 jaar, 9 – 12 jaar en 13 – 15 jaar. Per groep kunnen 10 kinderen meedoen. De eerste 7 die zich aanmelden doen mee met de wedstrijd. De laatste drie worden geloot uit de andere kinderen die zich opgegeven hebben. Zie voor meer informatie en het programma onderstaand document:

Rotterdams Kampioenschap Boompje Klimmen 2019