Reuzenboomhut voor Rotterdamse kinderen!

Rotterdam krijgt een boomhut waar kinderen speels kunnen leren, verjaardagsfeestjes vieren, op schoolreis gaan en waar bezoekers van de Speeldernis kunnen ontspannen en elkaar ontmoeten. Dankzij CityLab010 gaan we in 2020 aan de slag met de “Wonderboom!”.

In een boomhut is alles mogelijk. Het is een plek tussen de takken en bladerdak waar ruimte is om te dromen over nieuwe mogelijkheden.

Onze boomhut is onderdeel van een groter plan, namelijk om meer groen, spelen, leren en ontmoeten mogelijk te maken in Rotterdam. Hiervoor zoeken wij partnerschappen met bedrijven en andere organisaties die onze visie delen en in een inspirerende omgeving willen vergaderen of samenkomen. Wij willen hen inspireren vanuit de boomhut en in de Speeldernis. De boomhut is de plek waar wij nieuwe vrienden maken, partnerschappen versterken en samen de stad groener en aantrekkelijker maken. Hiermee komt de wens van veel Rotterdamse kinderen uit, meer speelnatuur binnen handbereik. Bedrijven kunnen hun teamuitje of vergadersessie combineren met hun MVO-beleid.

Eén keer zaaien is drie keer oogsten.

Samen meer mogelijk maken! We zijn nog op zoek naar bedrijven en organisaties die een duurzame bijdrage willen leveren aan dit ambitieuze project. 

Voor meer informatie kan contact gezocht worden met Ian Mostert: 0643542285 en ian@speeldernis.nl

Lees ook De Speeldernis _ Wonderboom samenvatting