Verjaardagsfeestjes

Kom je kinderfeestje vieren in de Speeldernis! Een Speeldernis medewerker heet je welkom met limonade aan de voor jouw gereserveerde verjaardagstafel. Vervolgens krijg je uitleg om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een hut te bouwen in het speciale verjaardagsbos. Daarna gaan jullie naar het kampvuur om een lekker broodje knakworst te roosteren of popcorn te poffen. Ook krijgen jullie een ijsje en een zakje snoep! Meer informatie lees je onder de boekingskalender.
Let op: onze boekingskalender werkt helaas nog niet goed op elke telefoon en tablet. Wij adviseren om een boeking te maken met een computer of laptop.

Boek nu je verjaardagsfeestje. Lees eerst even de informatie onder de kalender.

Kalender


Extra service*


security code
Boek je Verjaardagsfeestje !

1. Reserveer je plek via het bovenstaande boekingsformulier. En vermeld het aantal kinderen.
Let op: het gaat om een boeking, een optie nemen op een datum is niet mogelijk.
2. Typ in het vragen en opmerkingen vakje je keuzemenu van wat je bij het kampvuur wilt eten (broodje knakworst of popcorn) en of je normaal drinken of biologisch drinken wil.
3. Selecteer dan hoe je gaat betalen.
4. Na je boeking ontvang je een bevestigingsemail met de boekingsgegevens. Heb je deze niet ontvangen? stuur een mail naar info@speeldernis.nl

Verjaardagsinformatie
Tijd:
elke woensdagmiddag, zaterdag- en zondagmiddag. (NIET in de zomervakantie) Het feestje duurt 2 uur, daarna is het mogelijk om vrij te spelen tot sluitingstijd.

Kosten: € 9,50 per kind. Minimaal 6 en maximaal 15 kinderen per feestje. 2 Begeleiders zijn gratis. Als er meer volwassenen meekomen betalen deze de normale entreeprijs van €2,- p.p contant aan de kassa.

Betalen: je kan het totaalbedrag vooraf overmaken op onze bankrekening of pinnen/contant betalen aan de kassa. Onze voorkeur gaat uit een overboeking vooraf of een pinbetaling.

Lekkers bij het kampvuur: U kunt kiezen tussen een broodje knakworst roosteren of popcorn poffen. Popcorn poffen doen we in speciale stokken waar mandjes aanzitten, waarin maiskorrels kunnen ploppen boven het vuur.
Liever geen broodjes knakworst of popcorn? dan kun je er als groep ook voor kiezen om appeltjes (met kaneel) te roosteren. Geef je keuze voor pop, knak of appel door in het opmerkingen veld bij de reservering.
Naast dit alles krijgen jullie een kan drinken, een ijsje en een snoepzakje mee.
Liever biologisch? Dan krijg je een kan biologisch diksap en biologische waterijsjes voor dezelfde prijs. Geef dit aan in het opmerkingen veld van de reservering.
In het winterseizoen is het mogelijk om i.p.v. ijsjes, te kiezen voor een zakje chips.

Regen en storm: Bij regen zal het kampvuur plaatsvinden in de tipi (indianentent) of in een overdekt gedeelte van de Speeldernis. Er mag een zeil gebruikt worden tijdens het hutten bouwen en u mag (alleen bij neerslag) gebruikmaken van onze ruime binnenzaal. Ook is het in overleg mogelijk om i.p.v. hutten bouwen onder begeleiding van een medewerker lampionnen of minivlotjes te maken met wilgentakken, vliegerpapier, lampjes en andere materialen.
Bij storm wordt de Speeltuin omwille van de veiligheid gesloten. Het feestje wordt dan zonder kosten geannuleerd of kan na telefonisch overleg binnen plaatsvinden.
Omdat wij speciaal personeel inplannen voor uw feestje, worden annuleringen vanwege weersomstandigheden niet gewaardeerd. Als u na 3 werkdagen voor aanvang van het feestje annuleert brengen wij 70% van de kosten in rekening.

Kan ik eerder komen dan de gereserveerde tijd? Het feestje start met hutten bouwen op de afgesproken tijd. Wel is het mogelijk om eerder te komen om bijv. cadeautjes uit te pakken, taart te eten of te lunchen. In de kiosk verkopen we ook tosti’s! Geef het tijdig aan ons door als u eerder wilt komen en zorg dat de groep bij elkaar is op de gereserveerde tijd.
Hou wel rekening met onze openingstijden. U kunt bij een feestje om 12:00 niet eerder komen dan 12:00 als de Speeldernis die dag om 12:00 opengaat bijvoorbeeld.

Het aantal kinderen is nog niet definitief. Kan ik vooraf betalen?
Als u ruim van te voren boekt kan het zijn dat u nog niet weet hoeveel kinderen er komen. Als u dit in het opmerkingen veld aangeeft kunt u later betalen. U kunt het bedrag dan uiterlijk twee werkweken voor aanvang van het feestje overboeken. Als het aantal kinderen op dat dag zelf afwijkt van het overgemaakte bedrag, kan dit verrekend worden aan de kassa. U kunt dan aan de kassa extra bijbetalen met pin of contant of u krijgt het teveel betaalde bedrag contant terug.

Doe-het-zelffeestjes
Als er geen plaats meer is op de gekozen datum is het ook mogelijk om zelf je feestje te organiseren in De Speeldernis.
Voor dit feestje kun je geen plek reserveren. Het is dan misschien wel leuk om een plek te reserveren voor het open kampvuur via deze link: reservering kampvuur Het open kampvuur is alleen op woensdag, zaterdag en zondag.
Hou zonder reservering voor een feestje of kampvuur rekening met de VOL=VOL regeling op drukke dagen rond de start van de zomervakantie. Alhoewel dit zeer incidenteel voorkomt. Als u er bent zodra de speeltuin opengaat heeft u de grootste kans op een eigen picknicktafel. Reserveren voor een tafel is niet mogelijk.