ANBI

De Speeldernis bevordert de ontwikkeling van kinderen in het natuurlijk leren spelen!

Onze ambitie is om met onze filosofie en onze methodieken een onmisbaar baken te zijn voor anderen. Vanuit een sterke basis, wil de Speeldernis de komende jaren zijn (tot op heden tamelijk impliciete en bescheiden) voorbeeldrol op drie terreinen tastbaar maken voor de samenleving:

  • Speeldernis Park. Uitbreiden, attractiever en toegankelijker maken van de bestaande natuurspeeltuin als een Rotterdamse attractie voor gezinnen die het duidelijk met minder moeten doen.
  • Schoolpleinen. Met anderen samen meer speelnatuur in de stad brengen. Dankzij een programma van de gemeente Rotterdam en steun van bedrijven en organisaties, willen we in Rotterdam meer speelnatuur creĆ«ren rondom basisscholen. En hierbij actief de kennis van De Speeldernis toegankelijk maken voor anderen.
  • Delen van kennis, ervaring en netwerk. De samenleving nog meer betrekken bij de educatie, de diverse activiteiten en evenementen van de Speeldernis.

Beleidsplan Speeldernis 2019-2020

De Speeldernis ~ Natuurlijk Leren Spelen 2019

INHOUDELIJK JAARVERSLAG SPEELDERNIS 2018

Jaarbericht 2018 incl verklaring Natuurspeeltuin de Speeldernis

Natuurspeeltuin De Speeldernis staat als vereniging ingeschreven bij de KvK, nummer: 40344187. RSIN: 8165.47.087. De Speeldernis heeft geen winstoogmerk en investeert in kinderen de in de stad. De bestuursfuncties zijn onbezoldigd.

 

Afbeeldingsresultaat voor anbi