Boek je bezoek

WIJ ZIJN OPEN!

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind vrij kan buitenspelen in de natuur!

U kunt reserveren door te bellen naar 010-4158583. Aan een van onze medewerkers kunt u dan doorgeven hoe laat u wilt komen spelen, met hoeveel kinderen u kunt spelen en met hoeveel volwassenen. Wij hebben vanaf september weer plek voor door ons georganiseerde verjaardagsfeestjes!

Omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen buiten kunnen spelen, en zeker de kinderen die weinig ruimte om zich heen hebben, hebben we besloten om onze reguliere toegangsprijzen weer te hanteren. De toegangsprijs voor kinderen en ouders € 2,50 en voor onze leden en voor Rotterdampashouders gratis. Bij binnenkomst wordt aan leden en Rotterdampashouders gevraagd om je pas te tonen.

Belangrijke maatregelen zijn: je kunt ons alleen bezoeken wanneer je gezond bent en wanneer volwassenen 1,5 meter afstand van elkaar bewaren. Wij zorgen voor looproutes en hygiëne-maatregelen. Hierdoor kunnen wij helaas minder bezoekers tegelijkertijd welkom heten.

Kijk ook even op onze reguliere veelgestelde vragen pagina als iets onduidelijk is.

Wij wensen alle kinderen en gezinnen veel buitenspeelplezier toe!

 

Als je vaker wilt buitenspelen, wordt dan Vriend van de Speeldernis. Of als je het voor anderen mogelijk wilt maken om meer buiten te spelen, te leren en ontspannen, steun ons dan met een bijdrage door te doneren. Hartelijk dank!

 

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden