Boek je bezoek

WIJ ZIJN WEER OPEN!

Wij vinden het belangrijk dat ieder kind vrij kan buitenspelen in de natuur!

Daarom openen wij onze poorten nog meer dan gebruikelijk, namelijk dagelijks van 10.00 – 18.00 uur. Helaas mogen wij maar 20 kinderen tegelijkertijd binnen op dit moment.  Dagelijks zijn er vier mogelijkheden van 2 uur om bij ons te komen spelen:

van 10:00 tot 12:00
van 12:00 tot 14:00
van 14:00 tot 16:00
van 16:00 tot 18:00

U kunt reserveren door te bellen naar 010-4158583. Aan een van onze medewerkers kunt u dan doorgeven hoe laat u wilt komen spelen, met hoeveel kinderen u kunt spelen en met hoeveel volwassenen. Wij zijn elke dag bereikbaar van 9:30 tot 18:00.

Omdat wij het belangrijk vinden dat alle kinderen buiten kunnen spelen, en zeker de kinderen die weinig ruimte om zich heen hebben, hebben we besloten om onze reguliere toegangsprijzen weer te hanteren. De toegangsprijs voor kinderen en ouders € 2,50 en voor onze leden en voor Rotterdampashouders gratis. Bij binnenkomst wordt aan leden en Rotterdampashouders gevraagd om je pas te tonen.

Omdat de huidige inkomsten totaal niet opwegen ten opzichte van de kosten vragen wij meer draagkrachtigen om ons te steunen, zodat wij nog veel kinderen buiten kunnen laten spelen. Als je dit mogelijk wilt maken, dan kan dat door Vriend van de Speeldernis te worden of door een bijdrage te doneren. Bij voorbaat dank!

Kijk hier naar onze Corona-maatregelen Speeldernis

Kijk ook even op onze reguliere veelgestelde vragen pagina als iets onduidelijk is.

Wij wensen alle kinderen en gezinnen veel buitenspeelplezier toe!

 

Over de Speeldernis.

Lees hier meer over onze missie en werkzaamheden