Schoolreisje-Groepsuitje

De Speeldernis is een geweldige plek voor schoolreisjes of andere groepsuitjes, zoals voor de bso of vereniging. De kinderen kunnen lekker vrij spelen en picknicken. Ook een speurtocht of popcorn poffen of marshmallows roosteren boven een kampvuur behoort tot de mogelijkheden. Alle faciliteiten zijn toegankelijk en wanneer u dat wenst zetten wij koffie, thee en oploslimonade voor u klaar. Daarbij heeft u de keuze uit niet of wel biologische producten.

Schoolreis boeken op donderdag of vrijdagochtend: het komt regelmatig voor dat het pas mogelijk is om na 12:30 te komen vanwege natuur- en milieu educatie lessen in de ochtend. Het is van 24 augustus t/m 29 september wel mogelijk om op donderdag en vrijdagochtend te reserveren.
Schoolreisjes buiten de normale openingsuren in de zomerperiode worden na boeking telefonisch of per mail afgestemd om o.a. te overleggen of er voldoende personeel is om jullie die dag te ontvangen en eventuele activiteiten te begeleiden. Een online reservering buiten normale openingstijden is pas na afstemming definitief.

Boek uw groepsuitje met de boekingskalender. Uitgebreide informatie vindt u onder de kalender.

Kalender


Selecteer een datum en tijd

Uw telefoonnummer:

Uw naam:

Uw e-mailadres:

Vragen / opmerkingen:

Service:


Vul de captcha verificatie code
security code
Beveiligingscode (kleine letters):

1. Selecteer met hoeveel personen u komt (kinderen + begeleiding).
2. Selecteer de gewenste datum en minimaal 2 tijdvakjes. Elk tijdvakje is een uur.
3. Vul uw gegevens in.

4. In het vragen en opmerkingen vakje geeft u aan – met hoeveel kinderen en met hoeveel begeleiders u komt, – of u de kinderen trakteert op een (biologisch) ijsje, – of u een speurtocht wilt doen, welke en voor hoeveel kinderen, – of u iets lekkers wilt maken bij het kampvuur, welke lekkernij en met hoeveel kinderen, – en of u alleen het voorterrein (0 tot 6 jaar) wilt gebruiken en/of het achterterein voor kinderen van 7 jaar met een zwemdiploma. Geef ook aan of het om een cirkelschool gaat.
5. Extra opening en extra kosten ja of nee? Als u buiten de standaard openingstijden wenst langs te komen dan is dat natuurlijk mogelijk. Hier zijn extra kosten aan verbonden omdat wij speciaal personeel inzetten om open te zijn. (kiosk, BHV, EHBO)
Als u met een kleine groep komt (één klas bijv.) met een klein budget, kunt u er ook voor kiezen zonder kosten voor extra openstelling te komen op vrijdagmiddag vanaf 12:30. U betaald dan alleen de normale entreekosten.
Maak nu een keuze uit het selectie menu n.a.v. de openingstijden op de geboekte dag. 

Na de boeking ontvang u een bevestigingsmail met daarin verder ook alle bijzonderheden zoals contactgegevens, de betaling na factuur, de speeltuinregels en aandachtspunten van de Speeldernis.

Openingstijden, toezicht en kosten
Reservering: Een online reservering voor een schoolreisje buiten de normale openingstijden is pas definitief zodra dit per mail of telefonisch is bevestigd door Wendy Walop, de contactpersoon van de schoolreisjes.
Tijd: Scholen kunnen alleen spelen op schooldagen. Bso’s, kdv’s en andere groepen kunnen ook in vakanties reserveren. De Speeldernis is in de zomerperiode doordeweeks open op maandag, dinsdag en donderdag vanaf 15.00u. Op woensdag en vrijdag vanaf 12.00u. Als u eerder wilt komen, dan kan dat in overleg voor € 50,- extra per uur, met een maximum van € 150,- per dag. In de zomervakantie, is de speeltuin open van 10.00 tot 18.00. U kunt dan geen extra openingsuren reserveren.
Toezicht: Tijdens het bezoek houdt de leiding zelf toezicht op de kinderen. Er is een Speeldernis medewerker(s) aanwezig in de kiosk met EHBO/BHV en afhankelijk van het aantal, aangevuld met een extra Speeldernis medewerker(s) in de tuin.
Entreekosten: € 1,00 per kind; € 2,00 per volwassene.
Betaling: Scholen kunnen vooraf of achteraf per factuur betalen. U kunt aangeven om  te betalen aan de kassa. Buitenschoolse opvang organisaties kunnen niet achteraf betalen.
Meerdere scholen tegelijk: Als de aantallen en de verdeling van kinderen op het voor en achterterrein het toelaat is het mogelijk dat er meerdere scholen tegelijkertijd in de Speeldernis aanwezig zijn. Tenzij anders besloten in overleg met Wendy Walop (alleen in uitzonderlijke gevallen)

Educatieve onderdelen Als u dat leuk vindt kunt u ALS SCHOOL tevens gebruik maken van de volgende educatieve onderdelen:
Speurtochten De speurtochten zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Kies uit een speurtocht over kriebelbeesten, paddenstoelen of vogels in de tuin. Wij leggen formulieren klaar voor het opgegeven aantal kinderen en een antwoordblad. De kosten zijn eenmalig € 35,- , plus € 0,40 per deelnemend kind naast de entreekosten.
Speurtochten zijn helaas niet mogelijk tijdens de normale openingstijden in de zomerperiode.
Kampvuur Wij maken voor jullie een kampvuur waarbij u in groepen van 15 kinderen per keer marshmallows kunt roosteren onder begeleiding van een Speeldernis medewerker. Bij deze activiteit verwachten wij dat minimaal één leerkracht of ouder per groep actief toezicht houd tijdens het kampvuur. De kampvuuractiviteit duurt gemiddeld 15 min. per groep. U maakt vooraf planning met een volgorde waarbij groepen van 15 kinderen na elkaar kunnen deelnemen. Kinderen die geen gelatine of suiker mogen kunnen als laatste groep popcorn poffen. Houd er rekening mee dat popcorn poffen langer duurt dan marshmallows roosteren.
De kosten zijn € 2,50 per deelnemer naast de entreekosten.


Schoolreisje voor CIRKELSCHOLEN
Kosten: Gratis toegang voor 50 personen, daarna de normale entreeprijs (€ 1,00 per kind; € 2,00 per volwassene). € 50,- per uur extra openingskosten buiten de normale (link)openingstijden. De kosten van de speurtocht of kampvuur activiteit zoals hierboven vermeld. U kunt hier controleren of uw school tot de groep Cirkelscholen behoort.


Uitstapje voor BUITENSCHOOLSE OPVANG en KINDERDAGVERBLIJVEN
Kosten: € 1,00 per kind; € 2,00 per volwassene Wij vragen begeleiding van 1 begeleider op 6 kinderen. Bij wijzigingen en annuleringen graag tijdig telefonisch contact opnemen tijdens openingsuren met 0104158583.
Let op: kinderopvang organisaties kunnen alleen per factuur vooraf of contant aan de kassa betalen. Pinnen of achteraf per factuur betalen is niet mogelijk.
Als u ervoor kiest om vooraf per factuur betalen brengen wij administratiekosten in rekening van €7,50. Bij annulering van het uitstapje krijgt u de entreekosten teruggestort, maar de administratiekosten niet.
.


Contact/informatie
Wendy Walop is de contactpersoon voor schoolreisjes. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@speeldernis.nl of telefonisch contact opnemen met het algemene nummer van de Speeldernis: 0104158583. Een direct telefoonnummer van Wendy Walop kunt u per mail ontvangen.

Vriendelijk verzoek!
Neem van te voren met de kinderen en begeleiders de Speeltuinregels en Aandachtspunten voor Schoolreisjes door en neem deze tijdens jullie bezoek aan onze speeltuin in acht. U vindt ze in de bevestigingsemail van uw boeking. Dank u wel!

We wensen jullie een fijne schoolreis toe!