Muzikale kindervoorstelling Ostara!

OSTARA! (6+)EEN REIS DOOR GELUID IN DE SPEELDERNIS

Van dinsdag 1 tot en met zondag 13 mei 2018 is de muzikale kindervoorstelling Ostara! (6+) te zien in de Speeldernis, Rotterdam. De voorstelling vormt het eerste deel van het Vier Seizoenen Theater van theatermakers Alexander Brouwer en David Schwarz. Een voorstelling waarin we samen de lente vieren en muziek maken.

 

Het geluid van de lente

De lente is weer gekomen en ze danst als een fee door de bloemenvelden. Wild trommelt ze op boomstammen en ritselt ze met blaadjes, stampt ze met haar voeten en zingt ze zo luid ze kan. Dat mag harder! Misschien kunnen we haar wel een handje helpen…

Ga mee op een muzikale ontdekkingsreis door de Speeldernis, met de natuur als ons instrument. We gebruiken alles wat we kunnen vinden en eindigen natuurlijk met een groot feest!

Dit theater is alleen voor kinderen bedoeld. Als ouder kunt u lekker in het voorste gedeelte van de tuin genieten van de natuur met een bakje thee of koffie tot het grote avontuur afgelopen is voor de kinderen.

Vier Seizoenen Theater in de Speeldernis

Alexander Brouwer en David Schwarz, makers van de voorstelling Midzomer Avontuur (2017) in de Speeldernis, maken in 2018 het Vier Seizoenen Theater: een jaar lang ontdekken, beleven en verwonderen in de Speeldernis. Ieder seizoen is er een nieuwe voorstelling met een ander thema, passend bij het jaargetij. Centraal staat de ervaring van de kinderlijke bezoeker: ervaring met de natuur, het spelend ontdekken en op avontuur gaan.

Speeldata

1-2 mei            18:15

5 mei               18:15 / 19:15

6-8 mei            18:15

9 mei               18:15 / 19:15

10 mei             18:15

11 mei             18:15 / 19:15

13 mei             18:15

Prijzen en reserveren

De prijzen zijn € 7,50 per kind en €2 per volwassene. U kunt reserveren door middel van een mailtje naar theater@speeldernis.nl te sturen.

 

Credits

Regie: Alexander Brouwer

Spel: David Schwarz, Sofie Habets

Beeld: Wout Kruijer

Met dank aan: Stichting Volkskracht en Gemeente Rotterdam